Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Auto Moto » Συνεργεία Αυτοκινήτων & Φορτηγών » CITY AUTO SERVICE - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ TOYOTA SERVICE

CITY AUTO SERVICE - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ TOYOTA SERVICE
 

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Διεύθυνση:Ακτή Δυμαίων 45, Πάτρα 263 33

Τηλέφωνο: 2610342304 
Fax:2610342304
e-mail:cityauto.service@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: http://www.toyota-paraskevopoulos.gr 
FBΠροφίλ

Η εταιρεία Toyota Service - Παρασκευόπουλος, έχοντας 40 χρόνια πείρα στη συντήρηση και επισκευή οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ, δημιούργησε ένα νέο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην Ακτή Δυμαίων 45, στην Πάτρα. Με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στο service και την επισκευή του ΤΟΥΟΤΑ σας και όχι μόνο.
 
Το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Πάτρα είναι εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα υποστήριξης που χρειάζεται το ΤΟΥΟΤΑ σας για κάθε έλεγχο. Επίσης, διαθέτει γραμμή ΚΤΕΟ, αναλυτή καυσαερίων, μηχανήματα για ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση, συσκευή ανακύκλωσης φρέον, ειδικό TESTER ανίχνευσης βλαβών για το ΤΟΥΟΤΑ σας, καθώς και μια πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων ΤΟΥΟΤΑ.

Ο άρτιος εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ, μας επιτρέπουν να κάνουμε εύκολα και έγκαιρα σωστή διάγνωση κάθε προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε πάντα τον πελάτη για το κόστος επισκευής, προτού προβούμε σε αυτή, ώστε να αποφασίζει ο ίδιος -με τη δική μας βοήθεια φυσικά- για τα ανταλλακτικά που θα τοποθετή-σουμε στο όχημά του.
 
Βασικός στόχος μας είναι ο συνδυασμός άψογης εξυπηρέτησης και χαμηλών τιμών στη συντήρηση των οχημάτων κάθε τύπου και κάθε μάρκας.

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Συνεργεία Αυτοκινήτων & Φορτηγών