Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Auto Moto » Ανταλλακτικά Ποδηλάτων » BIKE CENTER - ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

BIKE CENTER - ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
 

Εμπορία - Service Ποδηλάτων - Αξεσουάρ

Διεύθυνση:Παλαιών Πατρών Γερμανού 133, Πάτρα 263 31

Τηλέφωνο: 2610222021 6932264134 
e-mail:peterbakopoulos@hotmail.com
Ιστοσελίδα:
FB
FBhttp://www.bikecenterpatras.gr Προφίλ

Εμπορία - Service Ποδηλάτων - Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά ποδηλάτων
Προπονητής Ποδηλασίας

Το "Bike center" ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006, και ανήκει στον Πέτρο Μπακόπουλο. Είναι μια από τις ποιο δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο του ποδηλάτου και οτιδήποτε γύρω από αυτό και τον ποδηλάτη . Σήμερα η εταιρεία διαθέτει τμήμα λιανικής πώλησης ποδηλατών, ανταλλακτικών και ρουχισμού για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία ποδηλάτη.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση της ανάγκης του ποδηλάτη, ώστε να νιώθει ευχαριστημένος σε κάθε του επαφή, προπόνηση, αγώνα, βόλτα με το ποδήλατό του.

Υπεύθυνος πωλήσεων είναι o Πέτρος Μπακόπουλος, γνώστης της ποδηλασίας, αθλητής αρκετών ετών , (1989-1995), πρωταθλητής Ελλάδος το 1992, διπλωματούχος προπονητής ποδηλασίας από το 1997. Συνεργάζεται με εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ποδηλασία από το 1991. Είναι επίσης, Τεχνικός Συνεργάτης των Εθνικών Ομάδων Δρόμου, Πίστας και Ορεινής Ποδηλασίας της Ε.Ο.Ποδηλασίας.

http://www.bikecenterpatras.gr/images/pop.gif

Είναι προπονητής του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ από το 1995, ενός από τα κορυφαία ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδος, και προμηθευτής αρκετών σωματείων. Συμμετέχει ενεργά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ως τεχνική υποστήριξη σε αγώνες ποδηλασίας, ειδικότερα σε αγώνες Mountain-bike. Υποστηρίζει επίσης την διοργάνωση λαϊκών ποδηλατικών αγώνων σε όλη την περιοχή της Αχαΐας.

Σε περίπτωση κάποιας απορίας, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε. Θα χαρούμε ιδιαίτερα, να είμαστε αυτοί που θα σας βοηθήσουμε, ώστε να επιλέξετε τα ιδανικότερα για εσάς προϊόντα.

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Καταχωρήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Ανταλλακτικά Ποδηλάτων