Διαφήμιση στο Facebook

Τα Social Media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Ο τρόπος που μια εταιρεία προσέγγιζε το κοινό της έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, με την είσοδο των κοινωνικών δικτύων. Από την απλή μετάδοση πληροφορίας, έχουμε περάσει στην αμφίδρομη σχέση επιχείρησης – πελάτη.

Περισσότερα

Πότε οι διακοπές είναι πραγματικά διακοπές

Βρισκόμαστε στην εποχή των καλοκαιρινών διακοπών. Οι πρώτες άδειες για όσους εργάζονται έχουν ξεκινήσει και οι περισσότεροι περιμένουν τον Αύγουστο, που είναι ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για να αδειάσουν τις πόλεις και να αναζητήσουν ξεκούραση, χαλάρωση ή περιπέτεια σε κάποιο από τα τόσα όμορφα μέρη που διαθέτει η χώρα μας ή –και γιατί όχι;- σε έναν προορισμό του εξωτερικού.

Περισσότερα

Αντιμετώπιση τσιμπημάτων στη θάλασσα

Η βόλτα στη θάλασσα συχνά μπορεί να είναι επώδυνη τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Η Δερματολόγος Σοφία Αλαχιώτη σας ενημερώνει για την αντιμετώπιση τσιμπημάτων από Αχινούς, Μέδουσες, Θαλάσσιες Ανεμώνες και Τσούχτρες.

Περισσότερα

Καλοκαιρινή προετοιμασία για διακοπές

Καλοκαιράκι έχουμε και είναι η καταλληλότερη περίοδος για να κάνεις τα «κουμάντα» σου σχετικά με τις φετινές σου διακοπές. Κι επειδή μπορεί είτε να σου αρέσει να πηγαίνεις σε μη οργανωμένες παραλίες, μιας κι εδώ που τα λέμε -συνήθως- αυτές είναι οι καλύτερες, είτε επειδή μπορεί να είσαι fan του camping, εμείς αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε μια λίστα με τις καλύτερες προτάσεις με τον must-have εξοπλισμό παραλίας ή/και camping.

Περισσότερα

Τελευταία άρθρα

Ετικέτες