Διατροφικές Οδηγίες σε Ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Διατροφική θεραπεία αποτελεί ένα καθοριστικό και αναντικατάστατο κομμάτι στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ΣΔ. Για το λόγο αυτό τα άτομα που έχουν προ-διαβήτη ή διαβήτη πρέπει να λαμβάνουν εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες και διαιτολόγιο για την επίτευξη των στόχων της θεραπείας, που πρέπει να παρέχονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Digital Marketing

Digital Marketing είναι ένας γενικός όρος για όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες μάρκετινγκ. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αναπτύσσουν ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας όπως η αναζήτηση στην Google, τα Social Media και τις ιστοσελίδες τους με σκοπό να συνδεθούν με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες τους.

Περισσότερα

Διαφήμιση στο Facebook

Τα Social Media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Ο τρόπος που μια εταιρεία προσέγγιζε το κοινό της έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, με την είσοδο των κοινωνικών δικτύων. Από την απλή μετάδοση πληροφορίας, έχουμε περάσει στην αμφίδρομη σχέση επιχείρησης – πελάτη.

Περισσότερα

Πότε οι διακοπές είναι πραγματικά διακοπές

Βρισκόμαστε στην εποχή των καλοκαιρινών διακοπών. Οι πρώτες άδειες για όσους εργάζονται έχουν ξεκινήσει και οι περισσότεροι περιμένουν τον Αύγουστο, που είναι ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για να αδειάσουν τις πόλεις και να αναζητήσουν ξεκούραση, χαλάρωση ή περιπέτεια σε κάποιο από τα τόσα όμορφα μέρη που διαθέτει η χώρα μας ή –και γιατί όχι;- σε έναν προορισμό του εξωτερικού.

Περισσότερα

Αντιμετώπιση τσιμπημάτων στη θάλασσα

Η βόλτα στη θάλασσα συχνά μπορεί να είναι επώδυνη τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Η Δερματολόγος Σοφία Αλαχιώτη σας ενημερώνει για την αντιμετώπιση τσιμπημάτων από Αχινούς, Μέδουσες, Θαλάσσιες Ανεμώνες και Τσούχτρες.

Περισσότερα

Τελευταία άρθρα

Ετικέτες