Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Επιχείρηση B2B » Ασφάλειες - Ασφαλιστές » ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 

Ασφάλιση και Σιγουριά ότι και να φέρει ο καιρός!

Διεύθυνση:Πανεπιστημίου 174, Πάτρα 264 43

Τηλέφωνο: 2610421788 6972707583 
Fax:2610429628
e-mail:asfaleiesargiros@gmail.com
Ιστοσελίδα: http://www.asfaleies-patra.gr 


Κατηγορίες: Ασφάλειες - Ασφαλιστές  

Προφίλ

Οι ασφάλειες Αργυρός στην Πάτρα με πολύχρονη εμπειρία σας προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα για να… κοιμάστε ήσυχοι ό,τι κι αν φέρει ο καιρός! Το ασφαλιστικό γραφείο Αργυρός λειτουργεί από το 1992 και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ασφάλειας. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας χάρη στην ειλικρινή αντιμετώπιση και τη άψογη εξυπηρέτηση καθώς εκτός από οικονομικά ασφάλιστρα δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο λεγόμενο after sales service. Με απλά λόγια εκτός από ασφαλιστικές καλύψεις είμαστε δίπλα στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια.

Αν και συνεργαζόμαστε με τις πλέον φερέγγυες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς, δεν έχουμε συμβατικές δεσμεύσεις ή οικονομική εξάρτηση από καμία. Έτσι ψάχνουμε καθημερινά τις καλύτερες τιμές τις αγοράς καθώς και ειδικές τιμές και εκπτώσεις για να σας προσφέρουμε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ασφαλιστικό συμβόλαιο στην καλύτερη τιμή!

Πάγια θέση μας είναι να αναλαμβάνουμε περιπτώσεις όπου η πείρα μας στην ανάλυση των συνθηκών εξασφαλίζει ότι η τιμή είναι ανάλογη της ποιότητας και της σιγουριάς, μια επιλογή που δικαιώνει τόσο εμάς όσο και τους πελάτες μας. Η καλύτερή μας απόδειξη; Μα φυσικά εσείς, οι περισσότεροι από 3.000 ασφαλισμένοι μας σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

 

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Καταχωρήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Ασφάλειες - Ασφαλιστές