Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Επιχείρηση B2B » Ασφάλειες - Ασφαλιστές » ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Διεύθυνση:Καρατζά 93Α, Πάτρα 262 26 (1ος όροφος)

Τηλέφωνο: 2610320096 6956680725 
Fax:2610320096
e-mail:xktheod@gmail.com

Κατηγορίες: Ασφάλειες - Ασφαλιστές  

Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το όνομά μας συνδέεται με την ασφαλιστική αγορά, από το 1977Αξιοποιούμε την εμπειρία του Κων/νου Α. Θεοδωρόπουλου, τ. Δ/ντη Τομέα  Εργασιών Περιφερειακής Δ/νσης Πατρών της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική.
Λειτουργούμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία: Έχοντας Πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος, Αρ. 100012283 και την Άδεια του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αρ. μητρώου 62038.

Εργαζόμαστε παρέχοντας τις πληρέστερες ασφαλιστικές υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Τόσο στον κλάδο Ζωής & Υγείας, όσο και στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων η μακρόχρονη εμπειρία μας από το 1977 σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία   (know-how), την εντιμότητα, την συνέπεια αλλά και την αξιοπιστία του ονόματός μας στην ασφαλιστική αγορά έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται  με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Παρέχουμε ένα ευρύτατο φάσμα ασφαλιστικών λύσεων, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη, πάντα υπεύθυνα & αξιόπιστα.
Βρισκόμαστε δίπλα στον ιδιώτη & τον επαγγελματία, με ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα:
Ζωής & Υγείας | Κατοικίας | Επιχείρησης | Αυτοκινήτου | Σκάφους                         Προσωπικού Ατυχήματος | Τεχνικών Ασφαλίσεων | Ομαδικών Ασφαλίσεων Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Η βασική μας συνεργασία, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, είναι με την Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική & την Υδρόγειο. Ωστόσο έμμεσα συνεργαζόμαστε και με άλλες εταιρίες.  

Για εμάς, η έννοια της ασφάλισης δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι στάση ευθύνης.

Ασφαλιστικό Γραφείο Θεοδωρόπουλου

Εξειδίκευση & Αξιοπιστία. 37 Χρόνια.

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Καταχωρήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Ασφάλειες - Ασφαλιστές