Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Επιχείρηση B2B » Τεχνικά Γραφεία » MALKO ΟΕ ENERGY SOLUTIONS - ΜΑΛΤΗΣ Δ - ΚΟΥΤΡΑΣ Ε

MALKO ΟΕ ENERGY SOLUTIONS - ΜΑΛΤΗΣ Δ - ΚΟΥΤΡΑΣ Ε
 

Ηλεκτρομηχανολογικά Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Διεύθυνση:Πανεπιστημίου 238, Πάτρα 264 43

Τηλέφωνο: 2610490112 6972714969 6945171321 
Fax:2610490103
e-mail:info@malko.gr
Ιστοσελίδα: http://www.malko.gr Προφίλ

H ΜalKo O.E. - ENERGY SOLUTIONS είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο της ενέργειας και παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων σε κάθε ενεργειακό πρόβλημα. Στο εξειδικευμένο κομμάτι των φωτοβολταικών εγκαταστάσεων παρέχουμε σωστές υπηρεσίες μελέτης, σχεδίασης, αδειοδότησης, εγκατάστασης και συντήρησης σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Τα έργα μας είναι η απόδειξη της αξιοπιστία μας.

Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένων μελετών, που εκπονούνται με στόχο τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση και τη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους. Η αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η οποία αποδεικνύεται από την ενασχόλησή μας με τον τομέα από τις πρώτες ημέρες ύπαρξής του στη χώρα μας, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της επιλογής σας.

Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του συστήματος.

 

Υπηρεσίες

H ΜalKo O.E. - ENERGY SOLUTIONS προσφέρει ένα ευρή φάσμα υπηρεσίων που καλύπτουν όλα τα στάδια προετοιμασίας, εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είτε πρόκειται για οικιακό, βιομηχανικό ,πάρκο ή αυτόνομο  καθώς και  άλλων μορφών ΑΠΕ. Η μεγάλη εμπειρία και η συνέπεια μας σε όλες μας τις υπηρεσίες έχουν οδηγήσει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με πολύ ευχαριστημένους πελάτες.

- Ενημέρωση - Εκπόνηση Μελέτης Χώρου Εγκατάστασης - Αξιολόγηση Επένδυσης

Εξειδικευμένοι μηχανικοί θα σας ενημερώσουν για τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, θα εντοπίσουν λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις με στόχο τη μεγιστοποίηση του οφέλους σε σχέση με το ύψος της επένδυσης.

- Σύνταξη ΤεχνοΟικονομικής Μελέτης και Αδειοδότησης
- Προμήθεια και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκου Συστήματος
- Συντήρηση - Τεχνική Υποστήριξη Εγκαταστάσεων - Παρακολούθηση Απόδοσης Φ/Β Συστήματος

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας