Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Εταιρεία

Η εταιρεία

Η ιστοσελίδα eop.gr, έρχεται στο προσκήνιο του ηλεκτρονικού επιχειρείν προσφέροντας ολοκληρωμένη πληροφορία για τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας και της Αχαΐας γενικότερα.

Χρησιμοποιώντας την πετυχημένη πορεία και εμπειρία των 19 ετών του έντυπου καταλόγου Επαγγελματικού Οδηγού Πάτρας και την βάση της πληροφορίας του, έχει σαν στόχο μέσω της ακριβούς πληροφορίας και της πληρότητας παρουσίασης της αγοράς, να διευρύνει την αξία χρήσης στην αναζήτηση προϊόντων, υπηρεσιών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων αφενός και να προσφέρει στις επιχειρήσεις μεγαλύτερες δυνατότητες διαφήμισης- πρόσβασης σε εν δυνάμει πελατολόγιο αφετέρου.

Έχοντας εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις αναζήτησης εκείνες ώστε να βρίσκει κανείς άμεσα οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, φροντίζουμε να παρέχουμε σύντομα και πληροφόρηση μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας θέλουμε να ξεφεύγει από μία απλή συνεχή λειτουργία 365 ημέρες το χρόνο, διαθέτοντας κατάλληλα εργαλεία που προσδίδουν όχι μόνο ταχύτητα, αλλά και εύρεση εξειδικευμένης πληροφορίας στο μεγαλύτερο σύνολο επιχειρήσεων που έχει συμπεριληφθεί.

Είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να αποτελούμε σε συνεχή συνεργασία με την αγορά, ένα τόπο αποδοτικής παρουσίας σε προβαλλόμενες επιχειρήσεις και μεγάλης χρήσης στην αναζήτηση γενικότερα.

Στόχοι

Η ιστοσελίδα eop.gr θέλει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να καθιερωθούν στην αγορά, συμπληρώνοντας ιδανικά και διασφαλίζοντας την επικοινωνιακή τους πολιτική. Η διαρκής αναζήτηση των εξελίξεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν για την εφαρμογή εργαλείων ανάπτυξης των επιχειρήσεων γενικότερα. Η κάθε επιχείρηση, επιχείρησή μας για πραγματική απόδοση.

Η διάθεση ιστότοπου της πιο ακριβούς πληροφορίας, με σύγχρονους προσιτούς τρόπους αναζήτησης, εξασφαλίζοντας ικανοποιημένους χρήστες.