Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Κατοικία - Δόμηση » Έπιπλα Κουζίνας » SNAIDERO - ΜΑΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

SNAIDERO - ΜΑΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 

Έπιπλα Κουζίνας

Διεύθυνση:Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 98, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610453345 
Fax:2610462042
e-mail:info@snaidero-marinis.gr
Ιστοσελίδα: http://www.snaidero-marinis.gr 


Κατηγορίες: Έπιπλα Κουζίνας  

Προφίλ

Η επιχείρησή μας Marinis ideal living, από το 2000 δημιουργεί χώρους υψηλής ποιότητας & αισθητικής, προσφέροντας μοναδικές & επώνυμες λύσεις στο έπιπλο κουζίνας καθώς & στην υπόλοιπη επίπλωση του σπιτιού. Με εφόδια τις σπουδές αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων στο Μιλάνο, σχεδιάζουμε τον χώρο της κουζίνας σας & το περιβάλλον γύρω από αυτήν με ιδιαίτερη άποψη, προτείνοντας αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που δίνουν ξεχωριστό ύφος στο σύνολο του σπιτιού.

Η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού σας σε συνεργασία με εξαιρετικούς συνεργάτες & απόλυτη αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης. 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επίπλων κουζίνας, με διακρίσεις στο χώρο του design, εκπροσωπώντας της εταιρείες SNAIDERO & ARREX, σε μοντέρνο ή σε κλασικό στιλ. 

Η επιχείρηση δεν περιορίζεται μόνο στα έπιπλα κουζίνας αφού διαθέτει μοναδικές προτάσεις & για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Εσωτερικές πόρτες, ντουλάπες υπνοδωματίου, κρεβατοκάμαρες, επιπλοσυνθέσεις Novamobili, παιδικά δωμάτια Battistella αλλά & καναπέδες Primafila. Επίσης επιλογές σε τραπεζαρίες & καρέκλες της εταιρείας Calligaris.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείτι σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια & τεχνογνωσία θέτοντας έναν & μοναδικό στόχο!

Η συνεργασία μας να σας μείνει αξέχαστη!

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Έπιπλα Κουζίνας