Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Κατοικία - Δόμηση » Έπιπλα Κουζίνας » In House Designs

In House Designs
 

Διεύθυνση:Πατρέων Κλάους 17, Πάτρα 263 35

Τηλέφωνο: 2610642102 
Fax:2610642103
e-mail:in-house@otenet.gr info@inhousegr eu
Ιστοσελίδα: http://www.inhousegr.eu http:// http://inhousegreece.houzz.com/ Προφίλ

Προφίλ

Η εμπορική εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «In House» ιδρύθηκε το 2005 στην Πάτρα από την Πηνελόπη Ι. Σπηλιοπούλου με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο του ποιοτικού επίπλου κουζίνας.  Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για ντουλάπες υπνοδωματίου, εξωτερικές πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, ηλεκτρικές συσκευές καθώς και ποικιλία χρηστικών αξεσουάρ με διαχρονικό design, λειτουργικότητα και εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.

Η εταιρία «In House» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή ενημέρωση για όλες τις τάσεις, τεχνολογικές εξελίξεις ή καινοτομίες στο χώρο του επίπλου και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται για την διαμόρφωση ή ανακαίνιση ενός χώρου καθώς και σε επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές και τεχνικές κατασκευαστικές εταιρίες.

Η εταιρική φιλοσοφία επικεντρώνεται στην δημιουργική σχεδίαση και την ποιότητα υλικών κατασκευής με προϊόντα φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Κατά την διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας της στον χώρο της οικιακής επίπλωσης έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρίες προσφέροντας ποικιλία προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές, εργονομία και αισθητική λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές προτιμήσεις και τον οικονομικό προϋπολογισμό του σύγχρονου καταναλωτή.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη, επιμέτρηση, σχεδιασμό και οικονομική προσφορά για τον χώρο σας.  Προτείνουμε δημιουργικές λύσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό τόσο για νέους χώρους όσο και για την επέκταση ή ανακαίνιση παλαιών.  Ακόμα προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη μετά την τοποθέτηση και ευέλικτο πρόγραμμα πληρωμών!

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Έπιπλα Κουζίνας