Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Κατοικία - Δόμηση » Καθαρισμοί Χαλιών » ROBINSON - ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ROBINSON - ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 

Καθαρισμοί κτιρίων - Τζαμιών Καθαριστήρια Χαλιών - Ταπητοκαθαριστήρια

Διεύθυνση:Τέρμα Κτησίππου Περιβόλα, Πάτρα 263 31

Τηλέφωνο: 2610640333 2610641763 2610623134-5 
Fax:2610640324
e-mail:robinson.ntavlouros@gmail.com
Ιστοσελίδα:
FBhttp://www.robinson.com.gr Προφίλ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας γύρω από τον επαγγελματικό καθαρισμό η εταιρεία ROBINSON έχει εδραιωθεί στον τομέα του καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και ταπήτων. Λειτουργώντας για είκοσι πλέον χρόνια, πλαισιωμένη από έμπειρο προσωπικό και με στελέχη με πολυετή πείρα στον  επαγγελματικό καθαρισμό η εταιρεία ROBINSON έχει επιτύχει να ηγείται στο χώρο με ποιότητα υψηλότερη από τις τιμές της.
    
Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επαγγελματικό καθαρισμό όπως καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων και ταπήτων, οικολογικοί καθαρισμοί, επιτόπου καθαρισμοί, υδροβολές προσόψεων, καθαρισμοί υαλοπινάκων με καλαθοφόρο όχημα και διάφορες άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως η αποκατάσταση από φωτιά και υπηρεσίες φασόν έχει στοιχηματίσει και επιτύχει να διατηρεί την πρώτη θέση στην προτίμηση ιδιωτών, επαγγελματιών και συναδέλφων.

Αυτά είναι που κάνουν την εταιρεία ROBINSON να ξεχωρίζει και να διατηρεί τα ηνία στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού  και να είναι επαγγελματίας του είδους.

Γι αυτό δεσμεύεται να παράσχει το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας ως βάση τη γνώση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό ,ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και τα αιτήματα τόσο των πελατών όσο και συνεργατών της.

 

Καθαρισμός Ψηλών Υαλοπινάκων

Ο καθαρισμός των τζαμιών της επιχείρησης σας απαιτεί λεπτομερή και συνεχή ενασχόληση καθώς τα τζάμια θεωρούνται η βιτρίνα της επιχείρησης σας. Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες δημιουργούν λεκέδες, θαμπάδες και γενικότερα αλλοιώνουν την όψη τους. Η εταιρεία ROBINSON μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αναλαμβάνει τον καθαρισμό των υαλοπινάκων ανεξάρτητα από το ύψος και την πρόσβαση και είναι σε θέση να σας παράσχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Έτσι ο καθαρισμός των τζαμιών παύει πλέον να σας απασχολεί.

Η ROBINSON επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό και στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού της είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πλέον απαιτητικές επιφάνειες, αποτελεσματικά. Η άρτια οργάνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό, η εμπειρία μας στον καθαρισμό τζαμιών καθώς και η χρήση ενός ειδικού μηχανήματος με απιονισμένο νερό (διαθέτουμε και καλαθοφόρο όχημα αν κριθεί απαραίτητη η χρήση του) αποτελούν δυνατό σύμμαχο για τον επαγγελματικό καθαρισμό των τζαμιών της επιχείρησης σας στις καλύτερες πάντα τιμές.

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Φωτογραφίες

Καταχωρήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Εταιρείες Καθαρισμού Κτιρίων