Επαγγελματικός Οδηγός Πάτρας
» Αρχική » Υγεία | Υπηρεσίες-Επαγγελματίες » Διαγνωστικά Κέντρα » BIOANALYSIS - ΛΟΥΛΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

BIOANALYSIS - ΛΟΥΛΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 

Διεύθυνση:Πλατεία Γεωργίου Α, 3α Εμπορικο Κέντρο Κόλλα, Πάτρα 262 21

Τηλέφωνο: 2610275218 6944440006 
Fax:2610275218
Ιστοσελίδα: http://www.bioanalysis.gr Προφίλ

Το διαγνωστικό ιατρείο Bio ANALYSIS, ιδρύσαμε τον Σεπτέμβριο του 1996 και σήμερα, 19 χρόνια μετά, είμαστε στην πρώτη γραμμή στο χώρο της σύγχρονης Εργαστηριακής Ιατρικής, έχοντας αναπτύξει ένα από τα πλέον σύγχρονα, αυτοματοποιημένα Εργαστήρια Βιοπαθολογίας.

Η προσωπική σας ιατρική φροντίδα ξεκινά εδώ. Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Για μας οι εξεταζόμενοι δεν είναι αριθμοί. Πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μαζί σας μια σχέση μακροχρόνια.

Το εργαστήριό μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εφαρμόζουμε τεχνικές, τεχνολογίες και μεθόδους με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Εφαρμόζουμε σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2008, εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους από διαπιστευμένους φορείς καθώς και καθημερινούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας για το σύνολο των εξετάσεων.

Επιπλέον η εσωτερική διαχείριση των δειγμάτων με εφαρμογή συστήματος γραμμογράφησης barcode και η επιστημονική κατάρτιση κι ευθύνη του προσωπικού μας, επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων, και επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Το ιατρείο μας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN και του Δικτύου IATRICA.

Ως ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της, και στεκόμαστε δίπλα σε αυτές με επιστημονική, αλλά και κοινωνική ευθύνη. Βλέπουμε τον άνθρωπο και τις συλλογικές του ανάγκες, αποδεικνύοντας διαρκώς πως ο προσωπικός σας γιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης, της υγείας και της ευεξίας!

Επιπρόσθετα, αποδεικνύουμε έμπρακτα την ευθύνη μας και φροντίδα μας για το περιβάλλον. Η ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των ιατρικών μας αποβλήτων, υπήρξε για μας βασική προτεραιότητα, πριν ακόμα γίνει απαιτητή από τη νομοθεσία.

Χάρτης

» Οδηγίες διαδρομής στον χάρτη

Καταχωρήσεις

Ανακαλύψτε περισσότερους επαγγελματίες για Διαγνωστικά Κέντρα