Υπηρεσίες Digital Marketing

Digital main

Digital Marketing είναι ένας γενικός όρος για όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες μάρκετινγκ. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αναπτύσσουν ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας όπως η αναζήτηση στην Google, τα Social Media και τις ιστοσελίδες τους με σκοπό να συνδεθούν με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες τους.

Στο eop.gr μπορούμε να βρούμε για εσάς αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης της επιχείρησης σας στον Online κόσμο, να σας βοηθήσουμε να βρείτε νέους πελάτες στον κόσμο του διαδικτύου και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας. To Digital marketing μπορεί να λειτουργήσει για κάθε επιχείρηση, σε κάθε κλάδο ανεξάρτητα από το τι εμπορεύεται. Όμως κάθε επιχείρηση έχει τον δικό της τρόπο λειτουργίας και γι’ αυτό θα πρέπει να αναπτύσσεται η στρατηγική στα πλαίσια της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη του στόχου μας

Δημιουργία ιστοσελίδων

Η δημιουργία της δική σας ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου. Είναι η δική σας επαγγελματική και εμπορική παρουσία στο διαδίκτυο.

Social Media Marketing – Facebook

Είναι η πρακτική προώθησης της επωνυμίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram κτλ) ώστε να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες

Google AdWords

Προωθούμε την επωνυμία και το προϊόν σας στην μηχανή αναζήτησης της Google καθώς και Banner σε συνεργαζόμενα Site.

Το eop.gr χτίζει για εσάς την Online στρατηγική για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε ένας σύμβουλός μας να σε καθοδηγήσει.

Τμήμα Digital Marketing – eop.gr

Αράτου 20 – Πάτρα Τηλ.2610-623694

e-mail: [email protected]

www.eop.gr

Digital main