Μπίκος Αλέξανδρος
Κανακάρη 221 & Τσαμαδού Πάτρα 262 22
Δρομολόγηση

Μπίκος Αλέξανδρος

Κανακάρη 221 & Τσαμαδού Πάτρα 262 22
ΔρομολόγησηΔρομολόγηση

Ο κ. Αλέξανδρος Μπίκος δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων δαπέδων και διατηρεί κατάστημα στην Πάτρα, στην οδό Κανακάρη 221 και Τσαμαδού.

Μέσα από μελέτη του χώρου σας και των επιθυμιών σας, προτείνονται οι κατάλληλες επιλογές για το δάπεδό σας, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, που θα στηρίζουν τις ανάγκες της καθημερινής σας ζωής.

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία τοποθετούν και συντηρούν δάπεδα χρόνων, που είναι κατασκευασμένα από μασίφ, παρκέτα και laminate. Παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης και επιδιόρθωσης παλιών δαπέδων, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που τα διατηρούν στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Στο κατάστημα του κ. Μπίκου Αλέξανδρου μπορείτε να βρείτε τα πατώματα του οίκου TERHURN, που δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια και καινοτομεί στη δημιουργία ξύλινου πατώματος, εξασφαλίζοντας Γερμανικές καθώς και Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.

Τα συνεργεία της εταιρίας του κ. Μπίκου εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για το δάπεδό σας, παρέχοντας λειτουργικότητα στην καθημερινότητά σας και αντοχή στο χρόνο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρίας http://www.bikosa.gr

Top Υπηρεσίες / Προϊόντα

  • Ξύλινα Δάπεδα
  • Ημιμασίφ Δάπεδα
  • Δάπεδα Laminate
  • Εμπόριο Κόλλας και Βερνικιών
  • Deck

Επικοινωνηστε με την επιχειρηση

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.