Information icon

Πολιτική Ιδιωτικότητας

H παρούσα πολιτική ιδιωτικότητας σκοπό έχει να καταλάβετε σε απλή γλώσσα τι κάνουμε με τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν επικοινωνείτε με εμάς, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όταν ζητάτε να καταχωρήσουμε δημόσια και να προβάλουμε την επιχείρηση σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης και διαδικτυακού marketing.

Θα μάθετε:

 • Ποιοι είμαστε και πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε.
 • Για ποιο λόγο τα επεξεργαζόμαστε, ποιος είναι ο σκοπός της επεξεργασίας και για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε.
 • Αν τα μοιραζόμαστε με οποιονδήποτε άλλο.
 • Αν θα τα μεταφέρουμε εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).
 • Πως διατηρούμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Ποια είναι τα δικαιώματα σας.

Ποιοί είμαστε και πως θα επικοινωνήσετε με εμάς.
Είμαστε η επιχείρηση με την επωνυμία « ΤΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» και διακριτικό τίτλο « Επαγγελματικός Οδηγός Πληροφοριών».

Σεβόμαστε απόλυτα την προστασία της ιδιωτικότητας των ατόμων και εναρμονιζόμαστε με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά και για την ασφάλεια αυτών. Είμαστε οι υπεύθυνοι για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, όπως μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας(e-mail), και ταχυδρομείου.

Η ταχυδρομική μας διεύθυνση: Αράτου 20 και Κορίνθου, Πάτρα, ΤΚ 26221.
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2610 623.694
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Τι είδους δεδομένα επεξεργαζόμαστε.
Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τα δεδομένα που διατηρούμε και να διατηρήσουμε τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο τα διατηρούμε. Διατηρούμε τα δεδομένα αυτά, σε ατομικούς φακέλους και καθώς και σε συστήματα υπολογιστών μας. Αυτά είναι δεδομένα, τα οποία προέρχονται από εσάς.

Όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά μπισκότα (cookies). Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική μας για τα ηλεκτρονικά μπισκότα (cookies) στον ακόλουθο σύνδεσμο (LINK).

Επεξεργαζόμαστε τους ακόλουθους τύπους δεδομένων: προσωπικά στοιχεία, όπως φύλο, όνομα, επώνυμο, Α.Φ.Μ, επάγγελμα, διεύθυνση επαγγελματικής δραστηριότητας, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας , βιογραφικό σημείωμα, στοιχεία ιστοσελίδας, στοιχεία σελίδας στο facebook ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αριθμό τηλεφώνου επαγγελματικής έδρας, αριθμό κινητού τηλεφώνου,

Για ποιο λόγο τα επεξεργαζόμαστε, ποιος είναι ο σκοπός της επεξεργασίας και για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε.
Κυρίως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας από την μεταξύ μας σύμβαση για την παροχή των υπηρεσιών μας , η οποία είναι, ανάμεσα σε άλλες, η κύρια νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε συνολικά τα καλύτερα προνόμια για την προβολή σας , για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, για να σας κρατάμε ενήμερους για τις υπηρεσίες μας και να καθορίζουμε ανάλογες προσαρμογές.

Σε περίπτωση που δεν μας παρέχετε τα δεδομένα που έχουμε αναφέρει δεν θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας για την παροχή των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα σας, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η μεταξύ μας σύμβαση αν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο μετά τη λήξη της σύμβασης μας . Κάποιες προθεσμίες διατήρησης των δεδομένων προβλέπονται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα στην λήθη , όπως αναλυτικά περιγράφεται στη συνέχεια.

Αν τα μοιραζόμαστε με οποιονδήποτε άλλο.
Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μας, έχουν πρόσβαση μόνο στα δεδομένα σας που σχετίζονται με τα καθήκοντα τους. Η σχέση μας με αυτούς, διέπεται από δεσμευτικούς κανόνες, σχετικά με την ευθύνη τους για τη διαχείριση τέτοιων δεδομένων.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, εξωτερικούς μας συνεργάτες , με σκοπό την υλοποίηση και εκτέλεση της μεταξύ μας συμφωνίας. Όταν, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, αποκαλύπτουμε μόνο τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή των υπηρεσιών τους και δεσμεύονται από την μεταξύ μας σύμβαση να κρατήσουν τις πληροφορίες σας ασφαλείς και να μην τις χρησιμοποιήσουν, παρά μόνο, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες οδηγίες μας. Έχουμε συνάψει, μια συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με τέτοια τρίτα μέρη, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα παραβιαστούν. Τα τρίτα μέρη, υποχρεούνται να εφαρμόσουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των δεδομένων σας.
Σε περίπτωση που παρέχουμε συνδέσμους σε ιστότοπους άλλων οργανισμών, αυτή η Πολιτική Ιδιωτικότητας δεν καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο, ο συγκεκριμένος Οργανισμός επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Ιδιωτικότητας των ιστότοπων που επισκέπτεστε.
Δε μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων
Η αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων σημαίνει λήψη απόφασης, χωρίς τη χρήση ανθρώπινης συμμετοχής π.χ. χρησιμοποιώντας μηχανογραφικό εξοπλισμό φιλτραρίσματος. Δεν θα ληφθεί απόφαση, σχετικά με εσάς, αποκλειστικά με βάση την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων (όπου λαμβάνεται απόφαση, σχετικά με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος, χωρίς ανθρώπινη συμμετοχή) που έχει σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς.

Πως διατηρούμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα
Έχουμε επίγνωση της απαίτησης διασφάλισης των δεδομένων από τυχαία απώλεια ή αποκάλυψη, καταστροφή και προσβολή. Εφαρμόζουμε διαδικασίες για την προστασία από τα ανωτέρω. Έχουμε υιοθετήσει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε καθώς επίσης εμποδίζουμε την αλλοίωση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία ή πρόσβαση σε αυτά, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο της τεχνολογίας, τη φύση των δεδομένων που αποθηκεύονται και τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται, λόγω ανθρώπινης δράσης ή φυσικής φθοράς ή φυσικού περιβάλλοντος (π.χ. διενέργεια αυτοελέγχων ασφάλειας δεδομένων, Σε περίπτωση που σας έχουμε δώσει (ή όπου έχετε επιλέξει) έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα του ιστοτόπου μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητούμε να μην μοιράζεστε το κωδικό πρόσβασης με τρίτα πρόσωπα.

 

Τα δικαιώματα σας
To δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Το δικαίωμα αυτό, ισχύει πάντοτε. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην λαμβάνετε πάντα όλες τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε. Στόχος μας είναι πάντα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί μπορούμε και να επιτρέπουμε στα υποκείμενα των δεδομένων να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες. Σε περίπτωση που διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να κάνετε μια "αίτηση πρόσβασης" σε εμάς και εμείς θα σας παρέχουμε:
μια περιγραφή αυτών,
αναφορά του λόγου,
για τον οποίο τα διατηρούμε,
πληροφορίες, σχετικά με το κύκλο των πρόσωπων, στα οποία μπορούν αυτά να αποκαλυφθούν
αντίγραφο των δεδομένων - εκτός εάν υπάρχει εξαίρεση από τις απαιτήσεις γνωστοποίησης.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια «αίτηση πρόσβασης», παρακαλείσθε να την υποβάλετε γραπτώς (τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων αναφέρονται παραπάνω) και να το διατυπώσετε ξεκάθαρα ως «αίτηση πρόσβασης στα δεδομένα».

 • Δικαίωμα διακοπής των μηνυμάτων μάρκετινγκ
  Έχετε, πάντα το δικαίωμα να σταματήσετε τα μηνύματα μάρκετινγκ. Συνήθως, θα συμπεριλάβουμε ένα κουμπί διαγραφής σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα μάρκετινγκ. Αν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί διαγραφής και θα απαντήσουμε άμεσα σε αυτό το αίτημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενημερώσετε τις προτιμήσεις μάρκετινγκ, επικοινωνώντας μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή.
 • Δικαίωμα στη λήθη
  Εάν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, και τα οποία, δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν διαφορετικά, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Δικαίωμα διόρθωσης
  Έχετε το δικαίωμα, να ζητήσετε από μας να διορθώσουμε τις πληροφορίες που νομίζετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης, το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσετε πληροφορίες, τις οποίες θεωρείτε ελλιπείς. Το δικαίωμα αυτό ισχύει πάντοτε.
 • Δικαίωμα του περιορισμού της επεξεργασίας
  Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Το δικαίωμά στη φορητότητα των δεδομένων
  Αυτό ισχύει, μόνο για τις πληροφορίες που μας δώσατε. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε σε κάποιον άλλο ή να τις δώσουμε σε εσάς. Το δικαίωμα ισχύει, μόνο αν επεξεργαζόμαστε πληροφορίες με βάση τη συναίνεσή σας ή κάτω από, ή σε συνομιλίες για σύναψη σύμβασης και η επεξεργασία είναι αυτοματοποιημένη. Θα ενεργήσουμε αυτό το αίτημα, συνήθως αποστέλλοντας τα δεδομένα σε ένα αρχείο CSV.
 • Δικαίωμα καταγγελίας
  Εάν, δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε το αίτημά σας, πρέπει πρώτα, να υποβάλετε παράπονα σε εμάς [email protected]. Αφού το κάνετε, εάν παραμείνετε δυσαρεστημένοι, μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία στην Ελληνική Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων / http://www.dpa.gr

Επανεξέταση της Πολιτικής Προστασίας
Διατηρούμε την Πολιτική Προστασία μας υπό τακτική επανεξέταση, για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενημερωμένη και ακριβής. Η τελευταία ενημέρωση 31/10/2018