Καταχώρηση στον Επαγγελματικό Οδηγό Πληροφοριών

Φτιάξε το δικό σου προφίλ και ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό

Με τη δημιουργία ενός επαγγελματικού προφίλ στη σελίδα του οδηγού πληροφοριών μπορείς να έχεις μία πλήρη εικόνα της επιχείρησης σου δείχνοντας στους χρήστες την όποια πληροφορία θα ήθελες να γνωρίζουν για τη δουλειά σου εξασφαλίζοντας καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της κατηγορίας σου. Μπορείς να εμπλουτίσεις το προφίλ της επιχείρησης σου κερδίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις παρακάτω πληροφορίες:

 

Επαγγελματικό Προφίλ

* Λογότυπο Επαγγελματικό * Στοιχεία Επικοινωνίας * Κατηγορίες Προβολής * Gallery Φωτογραφιών / Video * Σύνδεσμος Ιστοσελίδας * Σύνδεσμος Facebook / Instagram * Έντυπα / Κατάλογοι * Κείμενο Παρουσίασης * Υπηρεσίες / Προϊόντα * Προσφορές * Χάρτης Δρομολόγησης * Λέξεις Κλειδιά

 

Sponsored

Με την προνομιούχο καταχώρηση του Sponsored εκτός από το ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ σου δίνετε η δυνατότητα να έχεις σταθερή προνομιακή θέση στα πρώτα αποτελέσματα της κατηγορίας σου.

 

Δημοφιλής Πρόταση

Με τη δημοφιλή πρόταση εξασφαλίζεις ένα πλαίσιο στο πλάι της κατηγορίας με το λογότυπο της επιχείρησης και μια μικρή περιγραφή το οποίο οδηγεί τον χρήστη στο επαγγελματικό σου προφίλ.

 

Banners

Tο Banner είναι εικόνα στατική ή κινούμενη δεξιά της κατηγορίας ή στη κέντρική σελίδα του eop.gr το οποίο βοηθάει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης.

 

Υπηρεσίες Digital Marketing

Σου προτείνουμε τρόπους για καλύτερη παρουσία της εταιρείας σου στο διαδίκτυο βρίσκοντας λύσεις για τη δική σου επαγγελματική κατηγορία. Εδώ η Digital ομάδα του eop.gr μπορεί να διαχειριστεί με το καλύτερο τρόπο την προώθηση στο Facebook / Instagram ή στο περιβάλλον της Google μέσω της υπηρεσίας Google Adwords ή να δημιουργήσουμε μαζί τη δική σου σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook / instagram ) και την επαγγελματική σου ιστοσελίδα αν δεν έχεις.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2610623694, 2610621915, στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] ή συμπληρώστετην φόρμα καταχώρησης και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.